Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Team Guard
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de paza, monitorizare GPS, buton de panica
200 lei
Brand
GPS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ce inseamna serviciul de monitorizare GPS?

Dupa cum probabil ati auzit, sistemul GPS(Global Positioning System) reprezinta o retea de sateliti pozitionati pe orbita terestra cu ajutorul carora putem obtine informatii exacte privind locatia unde ne aflam si ora exacta. Acest sistem este administrat de guvernul SUA si este oferit gratuit oricarei persoane de pe glob sau din apropiere(avion), care are un receptor GPS si se afla in contact direct cu atmosfera (GPS-ul functioneaza doar sub cerul liber indiferent de conditiile atmosferice).

Serviciul de monitorizare GPS si interventie in caz de nevoie presupune montarea pe autoturismul dvs. a unui receptor GPS care preia informatiile privind locatia si ora exacta de la sateliti si le transmite prin sistemul GSM-GPRS catre dispecerat iar de aici catre structura de interventie rapida. Aparatul GPS preia pozitia de la satelit din 3 in 3 secunde iar transmisia datelor se face non stop 24h pe zi, 7 zile pe saptamana, avand astfel monitorizarea asigurata permanent in timp real.
Datorita noilor echipamente aparute pe piata, monitorizarea GPS poate fi folosita ca buton de panica mobil de catre persoane fizice. Astfel, avand un dispozitiv de marimea unui telefon mobil prevazut cu un buton, aveti protectia asigurata 24 ore/24 oriunde v-ati afla in oras sau in zonele acoperite.
La apasarea butonului de panica, dispozitivul transmite prin GPRS un semnal de alarma catre dispeceratul Team Guard si pozitia exacta in care va aflati, permitand-ne astfel ca in cel mai scurt timp posibil sa trimitem doua sau mai multe echipaje de interventie pentru a va asigura protectia. Transmisia datelor se face in maxim 5 secunde de la apasare.
Dispozitivul are posibilitatea de a fi oprit pentru a va asigura confidentialitatea locatiei unde va aflati.

http://www.teamguard.ro http://www.unisec.ro http://www.bizone.ro http://www.ligaunu.ro http://www.paza.me http://www.firmepaza.info http://www.catmir.ro
Din Gura in Gura